Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2022

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt dit jaar plaats van woensdag 5 t/m zondag 9 oktober. Traditiegetrouw wordt de grootste kampeerbeurs van Nederland gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook dit jaar zullen Mobiledrôme en De Vossenhoek op deze beurs vertegenwoordigd zijn.

Eindeloos ontdekken

De populariteit van kamperen is het afgelopen paar jaar geëxplodeerd. In de eerste plaats omdat het de veiligste vorm van vakantievieren is in tijdens het corona tijdperk. Maar vooral de vrijheid, het genieten van de natuur en de gezonde buitenlucht zijn wat kamperen nou écht bijzonder maakt.

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht ziet u al de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kamperen. Of u gaat kamperen met een tentje onder de bomen, of juist met een super-de-luxe caravan of camper: laat u inspireren op dé kampeerbeurs van Nederland!

Mobiledrôme en De Vossenhoek op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Ook wij zullen uiteraard aanwezig zijn in Utrecht! Tijdens de Kampeer en Caravan jaarbeurs zullen we vertegenwoordigd worden door onze verkopers:

  • Gertjan Overweg voor Adria campers
  • Jan Blok voor Knaus & Weinsberg campers
  • Marco Hollaar voor Dethleffs caravans
  • Leo de Jong voor Eriba caravans
  • Niels Bakker voor Weinsberg & Knaus caravans
  • Terence de Jong voor Tabbert & Knaus caravans

Wilt u er zeker van zijn dat u een van onze verkopers treft op de beurs? Maak dan nu een afspraak! Zo weet u zeker dat onze vertegenwoordigers alle tijd hebben om u verder te helpen in uw zoektocht naar de ideale camper.

Vijf dagen kampeerbeleving

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt dit jaar plaats van woensdag 5 t/m zondag 9 oktober. De beurs is dan dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. U hebt dus ruim de tijd om uitgebreid te oriënteren en alle nieuwtjes uit de kampeerwereld tot u te nemen.

Voor meer informatie over de beurs, ga naar www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl. Hier vindt u alle informatie over de beurs, de exposanten, het programma en andere praktische zaken, zoals route en tickets. Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!