Dordt Open 2019

Dordt Open, Dordrecht Open, Campers, Camper, Adria, Adria camper, campershow, camper show, camper beurs, camperbeurs

Van 7 tot en met 15 september zijn wij weer vertegenwoordigd op Dordrecht Open. Tijdens deze dagen zullen wij aanwezig zijn voor Adria campers. Hier kunt u alle nieuwe modellen en indelingen van Adria bekijken. Wij kunnen u alles vertellen over de nieuwe modellen en kunnen u adviseren bij het vinden van de voor u juiste indeling. Kom ook langs en bekijk onder het genot van een hapje en een drankje alle noviteiten voor het seizoen 2020. Entree en parkeren zijn gratis bij Dordt Open.

De Primeurshow

Een van de leukste dingen van uw vakantie is de voorpret. Daar hoort uiteraard het uitkiezen bij van een nieuwe caravan of camper. U kunt op Dordt Open als eerste de noviteiten voor 2020 bekijken en ervaren. Het Postillion Hotel en de bedrijfshallen van Hobby en Fendt in Dordrecht zijn daarvoor van 7 t/m 15 september omgetoverd tot een reuze expo hal.

Al die nieuwe modellen hebben de nieuwste snufjes aan boord, zijn tot in de kleinste hoekjes voorzien van de meest interessante ruimte oplossingen en zijn gemaakt volgens de allerlaatste technieken.

Een tip: doordeweeks is het rustiger, waardoor u alle ruimte heeft om uw keuze te maken. Kom dus in alle rust genieten van Dordrecht Open!

Dordrecht Open, Dordt Open, Adria

Adria

Adria Compact, kampeerauto van het jaar 2008 en 2016, is compleet vernieuwd. Zowel het exterieur als het interieur zijn opnieuw getekend, ontworpen en doordacht uitgevoerd. Nu bovendien verkrijgbaar in de drie bekende uitrustingsniveaus: Axess, Plus en Supreme. De Compact Axess, op basis van Citroën, telt 3 indelingen, heeft een polyester hagelbestendige opbouw, Truma verwarming en Sandy Brown interieur sfeer.

Compact Plus, op basis van Fiat, tent drie indelingen, heeft een polyester hagelbestendige opbouw. De Compact Supreme, de meest luxe versie, ook op basis van Fiat, tent drie indelingen, heeft een zilvergrijze aluminium opbouw.

Deze Compact series hebben een Truma verwarming en een Sandy White interieur. De buitenbreedte is slechts 2,12 meter. Dat maakt deze halfintegraal zo Compact en zo populair. Al deze modellen zijn te bekijken op Dordt Open.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar Dordrecht Open? Bekijk alvast meer informatie op www.dordrechtopen.nl

Voor meer informatie over ons Adria aanbod, klik hier.

Dordrecht Open, Dordt Open, Adria, campershow, camperbeurs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.