Dethleffs Edition T 7057 EB

Afbeeldingsresultaat voor logo dethleffs

De eerste nieuwe Dethleffs 2020 modellen zijn binnen: Dethleffs Edition T 7057 EB!

Dit nieuwe actiemodel, voorzien van vier slaapplaatsen, onderscheidt zich door de vele opties.De buitenkant van de camper is voorzien van opties om zowel onderweg als het verblijven binnen en buiten aangenamer te maken. Zo is de camper voorzien van een achteruitrijcamera en een Thule fietsendrager voor 3 fietsen. Voor tijdens het verblijf heeft de camper de luxe opties van een Thule luifel, een automatische schotelantenne, buiten gasaansluiting, buitenlamp en aan beide kanten van de camper toegang tot de grote garage.

In de camper zal meteen opvallen dat hij voorzien is van zowel twee enkele bedden als van een tweepersoons, elektrisch bedienbaar hefbed. De keuken is voorzien van een grote koelkast met apart vriesvak en in het zitgedeelte vindt u een 21.5 inch flatscreen.

De rit wordt in de cabine zo aangenaam mogelijk gemaakt, door Dethleffs. Niet alleen is de cabine voorzien van zeer luxe stoelen, maar ook climate control en cruise control. De ingebouwde Zenec navigatie incl. camera zorgt dat u altijd op uw plek van bestemming aankomt.

Dit actiemodel kost € 100.543, maar staat bij ons in de showroom voor € 85.485. Dat betekent ruim € 15.000 voordeel! Kom snel langs om dit unieke model zelf te bekijken of neem contact op met onze afdeling verkoop: 0165 – 57 06 25 of verkoop@mobiledrome.nlBekijk hem hier alvast online. 

Mis niks! Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.