Nieuw seizoen Chantal’s Beauty Camper

Vanaf woensdag  1 september is het nieuwe seizoen van “Chantal’s Beauty Camper” te zien op RTL 4. Iedere woensdag reizen Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff door Nederland met een roze Hymer camper om mensen te verrassen met een make-over. Mobiledrôme is trots de unieke roze camper te hebben mogen leveren voor dit programma.

Chantals Beauty Camper

Roze camper

Het drietal trekt door het land met een Hymer BSL 674. Onderweg ontmoeten zij gewone Nederlanders die verrast worden met een onvergetelijke dag, een make-over en veel gelach. De camper wordt bij elke stop uitgebouwd tot een ware beautycamp. Leco houdt zich bezig met haar en make-up, Fred ontfermd zich over de styling en Chantal neemt de dagelijkse taken van de mensen over, zodat zij de tijd krijgen om even te ontspannen.

Ook voor de presentatoren was het een geweldige ervaring om dit programma te maken. Zo liet Fred van Leer eerder op Instagram weten: “Wat was dit een feest om te mogen maken. Ik voel me dan ook echt bevoorrecht om tijdens corona samen met mijn vrienden een heel mooi lief programma te maken”. Ook Leco van Zadelhoff sprak zich online uit over zijn deelname aan het programma: “Wat een geweldige ervaring. Met een lach en een traan zoals het leven is”.

Iedere woensdag om 20.30 uur bij RTL 4

Het nieuwe programma is vanaf 1 september elke woensdag te zien om 20.30 uur op RTL 4. Daarnaast kunt u ook de afleveringen terug kijken op RTL XL en op Videoland.

Als u na het zien van dit programma denkt: “Zo’n camper, dat is wat voor mij!”. Bekijk dan snel ons huidige aanbod. Wij hebben campers van de topmerken Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer en Knaus. Met zowel nieuwe als tweedehands campers vindt u altijd een camper die bij u past!

Chantal's Beauty Camper, Hymer camper, Chantal Janzen, Fred van Leer, Leco van Zadelhoff