Caravan Salon 2022

Van zaterdag 27 augustus tot en met zondag 4 september is het weer zo ver:

CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2022!

Uiteraard zijn ook wij weer aanwezig op de grootste kampeerbeurs van Europa! Zowel Mobiledrôme als onze partner De Vossenhoek zullen dit jaar vertegenwoordigd zijn op de beurs in Düsseldorf. Lees hieronder wie u namens ons op de beurs tegen kunt komen en hoe u een afspraak maakt met een van onze vertegenwoordigers.

Onze vertegenwoordigers

Tijdens Caravan Salon 2022 vindt u dit jaar weer een aantal van onze vertegenwoordigers:

  • Kurt Verhulst (Mobiledrôme) – aanwezig op de stand van Knaus in Hal 1. Ook voor het merk Weinsberg kunt u een afspraak maken met Kurt.
  • Jan Blok (Mobiledrôme) – aanwezig op de stand van Bürstner in Hal 6. Ook voor het merk Hymer kunt u een afspraak maken met Jan.
  • Marco Hollaar (Mobiledrôme) – aanwezig op de stand van Dethleffs in Hal 7A.
  • Terence de Jong (Vossenhoek) – aanwezig op de stand van Tabbert in Hal 4. Ook voor het merk Weinsberg kunt u een afspraak maken met Terence.

Maak nu een afspraak met een van onze vertegenwoordigers!

Wilt u graag een van onze vertegenwoordigers spreken tijdens Caravan Salon 2022? Maak dan nu alvast een afspraak! U kunt uw voorkeursdatum en -tijd opgeven.

Voor een afspraak met Kurt Verhulst, Jan Blok of Marco Hollaar kunt u mailen naar info@mobiledrome.nl. Of bel naar 0165-570625 (bereikbaar tijdens openingstijden)

Voor een afspraak met Terence de Jong kunt u mailen naar showroom@vossenhoek.nl. Of bel naar 0165-343053 (bereikbaar tijdens openingstijden Vossenhoek)

Caravan Salon 2022

Caravan Salon 2022 vindt ook dit jaar plaats in Messe Düsseldorf. Van zaterdag 27 augustus tot en met zondag 4 september is de beurs dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur. Caravan Salon is de grootste kampeerbeurs van Europa en toont u al het nieuws op kampeergebied. Van de nieuwste luxe campers tot de meest compacte caravans.

Voor meer informatie over de Caravan Salon Düsseldorf ga naar www.caravan-salon.com. Op deze website vindt u onder andere alle informatie over de routebeschrijving en de geldende corona maatregelen op locatie.