Caravan Salon 2019

Caravan Salon, Düsseldorf, Dusseldorf, Caravan Salon Düsseldorf, Caravan Salon Dusseldorf, Beurs Dusseldorf, Beurs Düsseldorf

Van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september is het weer zover: Caravan Salon Düsseldorf! Kom langs en laat u verrassen met het nieuws van 2020 van o.a. Hymer, Dethleffs en Bürstner.

Dethleffs gaat door met de Globebus “Pulse”, een type kampeerauto met een modern uiterlijk, zowel integraal als half-integraal leverbaar. Het interieur is in detail aangepast voor 2020

Hymer komt met het nieuwe top-segment, genaamd de M-line. Deze campers hebben een lengte van 780 cm en stralen één en al luxe uit. Voorzien van een krachtige Mercedes motor, dubbele bodem en het SLC chassis met Alko as en optioneel de 9G automaat.

Bürstner heeft met de nieuwe Lyseo M een half-integraal camper op Mercedes basis met achterwiel aandrijving en een smaakvol nieuw ontworpen interieur.

Een grote verandering is ingezet door Fiat die voor 2020 alle motoren levert met de toevoeging van AD Blue. Ook het motor vermogen is aangepast, namelijk 120, 140, 160 en 180 PK. Hierdoor vervallen de oude motoren. Tevens komt Fiat met een nieuwe automaat uit en komt de oude gerobotiseerde automaat te vervallen.

Wij verwachten tijdens de beursdagen van Caravan Salon Düsseldorf veel drukte. Indien onze verkoopadviseur bezet is, kunt u hem laten omroepen bij de infobalie voor de merken Bürstner, Dethleffs en Hymer. Er kan dan een afspraak gemaakt worden voor een later tijdstip op die dag.

Het is natuurlijk ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken met één van onze verkopers. U kunt dit telefonisch doen tot en met woensdag 28 augustus aanstaande.

Voor informatie met betrekking tot onze andere huismerken vraagt u naar:

  • Kurt Verhulst, bij de info balie van Bürstner, voor het merk Adria
  • Terence de Jong, bij de info balie van Dethleffs, voor het merk Globedrôme
  • Jan Blok, bij de info balie van Hymer, voor het merk Knaus

Voor meer informatie over Caravan Salon Düsseldorf 2019, klik op onderstaande banner

Caravan Salon, Düsseldorf, Dusseldorf, Caravan Salon Düsseldorf, Caravan Salon Dusseldorf, Beurs Dusseldorf, Beurs Düsseldorf

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.