Knaus

Met tomeloze passie zorgt Knaus sinds 1960 voor onvergetelijke vakantiemomenten. Met jarenlange ervaring en de moed om nieuwe paden te bewandelen verenigen zij de vertrouwde dingen met nieuwe. Bij de productie wordt ingezet op ambachtelijke kunst uit Neder-Beieren, bij de ontwikkeling van nieuwe voertuigen met ultramoderne constructie en fabricagetechnieken. Deze combinatie van beproefde principes en innovatieve ideeën maakt het tot één van de meest succesvolle merken binnen de branche.

Modellen 2020

Half-integraal & Alkoof

Van TI: de wendbare. De Van TI is zo wendbaar dat zelfs bergwegen met veel bochten geen enkel probleem opleveren.

L!ve TI: de onconventionele. Modern design, buitengewoon efficiënte ruimte en enorme beladingsmogelijkheden kernmerken de L!ve TI.

Sky TI: de universele genie. De zes verschillende indelingen bieden voor ieder reistype de passende opbouw.

Sun TI: de TI met dubbele vloer. Perfect geïsoleerd en bijzonder praktisch door extra bergruimte in de dubbele vloer. Daarmee in de Sun TI perfect uitgerust voor wintervakanties en veel bagage.

L!ve Wave: de veelzijdige. Dankzij het standaard hefbed is de L!ve Wave perfect voor iedereen die spontaan nog meer reisgenoten mee wil nemen op zijn tocht.

Sky Wave: de TI met hefbed. Twee afzonderlijke slaapgedeelten in één camper? De Sky Wave overtuigt met zijn bijzonder groot hefbed.

L!ve Traveller: de familievriendelijke. Dankzij de dubbele dinette, 6 zitplaatsen met autogordel en alkoven met achterventilatie is de L!ve Traveller perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin.

Integraal

Van I: de compacte. Buiten compact, binnen een gigantisch ruimtegevoel. Met een totale lengte van 5,96 tot 7 meter is de Van I de meest compacte integraal van Knaus.

L!ve I: de opvallende. Hoogwaardig en opvallend is de L!ve I. De betere integraal met hefbed voor iedereen die de wereld wil ontdekken.

Sun I: de exclusieve. Zowel als 2-asser en als 3-asser fascineert de Sun I met zijn hoogwaardige uitvoering en het edele design.

CUV

Boxstar: Voor een goed gevoel moet alles zijn vaste plaats hebben. Is uw CUV inpakt, doe het dan zo dat alles perfect georganiseerd is. Daarom geven wij de voorkeur aan vaste bedden en ruime inbouwmeubels.

Boxlife: U wilt een reisgezel, die net zo flexibel is als uzelf. Vandaag met z’n tweeën, morgen een roadtrip met vrienden en dan ook eens alleen erop uit in de natuur. U zult ervan genieten hoe eenvoudig uw CUV zich steeds weer aan uw behoeften kan aanpassen.

Het aanbod nieuwe Knaus campers in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk hier ons aanbod nieuwe Knaus campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop, Tel. 0165-570625 of verkoop@mobiledrome.nl.

Mis niks! Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.