Knaus

Met tomeloze passie zorgt Knaus sinds 1960 voor onvergetelijke vakantiemomenten met haar campers en caravans van goede kwaliteit. Met jarenlange ervaring en de moed om nieuwe paden te bewandelen verenigen zij de vertrouwde dingen met nieuwe. Bij de productie wordt ingezet op ambachtelijke kunst uit Neder-Beieren, bij de ontwikkeling van nieuwe voertuigen met ultramoderne constructie en fabricagetechnieken. Deze combinatie van beproefde principes en innovatieve ideeën maakt het tot één van de meest succesvolle merken binnen de branche.

De Knaus camper modellen van 2020: de meest moderne campers

Van TI: de wendbare Knaus campers. De Van TI is zo wendbaar dat zelfs bergwegen met veel bochten geen enkel probleem opleveren.

L!ve TI: de onconventionele. Deze Knaus camper modellen hebben een modern design, buitengewoon efficiënte ruimte en enorme beladingsmogelijkheden kernmerken de L!ve TI.

Sky TI: de universele genie. De zes verschillende indelingen bieden voor ieder reistype de passende opbouw. Zo zijn deze campers van Knaus geschikt voor iedereen, en ze zijn ook te koop bij meerdere dealers.

Sun TI: de TI met dubbele vloer. Deze Knaus modellen zijn perfect geïsoleerd en bijzonder praktisch door extra bergruimte in de dubbele vloer. Daarmee in de Sun TI perfect uitgerust voor wintervakanties en veel bagage.

L!ve Wave: de veelzijdige. Dankzij het standaard hefbed is de L!ve Wave perfect voor iedereen die spontaan nog meer reisgenoten mee wil nemen op zijn tocht. Met deze Knaus camper modellen heeft u dus optimale vrijheid.

Sky Wave: de TI met hefbed. Wilt u twee afzonderlijke slaapgedeelten in één camper? Dat kan met deze campers van Knaus. De Sky Wave overtuigt met zijn bijzonder grote hefbed.

L!ve Traveller: de familievriendelijke camper modellen van Knaus. Dankzij de dubbele dinette, zes zitplaatsen met autogordel en alkoven met achterventilatie is de L!ve Traveller perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin.

Van I: de compacte variant onder de Knaus campers. Deze camper modellen van Knaus zijn van buiten compact en hebben van binnen een gigantisch ruimtegevoel. Met een totale lengte van 5,96 tot 7 meter is de Van I de meest compacte integraal van Knaus.

L!ve I: één van de opvallendste Knaus camper modellen. Hoogwaardig en opvallend is de L!ve I. De betere integraal met hefbed voor iedereen die de wereld wil ontdekken. Dit kan ook dankzij de accessoires in ons ruime assortiment.

Sun I: de exclusieve Knaus campers. Als 2-asser én als 3-asser fascineert de Sun I met zijn hoogwaardige uitvoering en het edele design.

Boxstar: Voor een goed gevoel moet alles zijn vaste plaats hebben. Is uw CUV inpakt, doe het dan zo dat alles perfect georganiseerd is. Daarom geven wij de voorkeur aan vaste bedden en ruime inbouwmeubels.

Boxlife: U wilt een reisgezel die net zo flexibel is als uzelf. Vandaag met z’n tweeën, morgen een roadtrip met vrienden en dan ook eens alleen erop uit in de natuur. Het kan met de avonturier onder de Knaus campers. U zult ervan genieten hoe eenvoudig uw CUV zich steeds weer aan uw behoeften kan aanpassen.

Ontdek het ruime aanbod aan Knaus campers

Het aanbod nieuwe Knaus campers en campers van bijvoorbeeld Bürstner in onze showroom wordt steeds aangepast. Bekijk ons aanbod nieuwe Knaus campers. Staat een model nog niet in onze showroom? Neem contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0165-570625 of door te e-mailen naar verkoop@mobiledrome.nl.

Mis niks! Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.