Knaus Sky Wave half integraal camper

Het is mooi om een hefbed te hebben, maar het is nog mooier als deze volledig onzichtbaar is. De Knaus Sky Wave half integraal camper heeft dit! Het tweepersoons hefbed is perfect in het plafond boven de zitgroep geïntegreerd en biedt altijd meer dan voldoende slaapplaatsen, waar en wanneer u wilt. Ook is de Sky Wave voorzien van een nieuw interieur design. Zo combineert hij alle voordelen van de Sky TI en heeft met zijn zwierig silhouet een bijzonder dynamische uitstraling.

Knaus Sky Wave verkrijgbaar in 3 indelingen

De Knaus Sky Wave is te verkrijgen in drie verschillende indelingen: 650 MF, 650 MEG, en 700 MEG. Al deze indeling zijn ook verkrijgbaar als extra luxe ’60 years’ uitvoering.

De Sky Wave 650 MF is een indeling met achterin een tweepersoons Frans bed en daarnaast een badkamer met toilet, wasbak en een draaibare douchewand. In het midden van de camper is naast de opbouwdeur een grote koelkast geplaatst, met daar tegenover een hoekkeuken. Het keukenblok is uitgerust met onder andere spoelbak, gasfornuis en veel opbergruimte in lades en kastjes. Voorin de camper wordt de indeling compleet gemaakt door een zitgroep, bestaande uit twee tweepersoonsbanken en een ruime tafel.

In het model 650 MEG vinden we achterin een slaapkamer met enkele bedden. De keuken bevindt zich in het midden van de camper naast de opbouwdeur, bestaande uit 3-pits gasfornuis, spoelbak en een grote koelkast. Tegenover de keuken is een ruime badkamer geplaatst, met toilet, wasbak en draaibare douchecabine. Voorin de camper vinden we de zitgroep met tweepersoons bank, een apart zitje en een ruime tafel.

De indeling 700 MEG heeft ook een slaapkamer met enkele bedden achterin. Voor de bedden vinden we een aparte douche- en toiletruimte die samen één royale badkamer vormen door middel van een tussendeur. Het midden van deze Knaus camper is ingericht met een hoekkeuken, bestaande uit spoelbak, gasfornuis en een grote koelkast. In de zitgroep voorin vinden we een tweepersoons bank, een zit langs de zijwand en een ruime tafel.

650 MF

650 MEG

700 MEG

De half integraal met hefbed

Een nieuw interieur volgens de golflengte van Knaus: de nieuwe kunst van interieurbouw. Van het comfortabele hefbed met verlichting tot aan de volledig vernieuwde meubelbouw: in de Knaus Sky Wave half integraal camper vindt u de perfecte mix van modern design, hoogwaardige sfeer en handige uitrusting. De camper is voorzien van ruime bovenkasten met veel opbergruimte voor alles wat men nodig heeft op vakantie. Zowel voor bagage als voor handige keukenspullen, u hoeft geen concessies te doen.

Knaus Sky Wave half integraal camper kopen?

Is deze Knaus Sky Wave de ideale half integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.