Knaus L!ve I integraal camper

Ontdek met de Knaus L!ve I een nieuwe generatie integrale Knaus campers. De L!ve I is een unieke camper die binnen het integrale segment ongeëvenaard is. Daarvoor zorgen niet alleen de modernste technieken en het opvallende design, maar ook de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek het unieke totaalpakket en ervaar zelf waarom de L!ve een echte klasse op zich is.

Knaus L!ve I verkrijgbaar in drie indelingen

De Knaus L!ve I is te verkrijgen in drie verschillende indelingen: 650 MEG, 700 MEG en 900 LEG.

De L!ve I 650 MEG heeft een indeling met enkele bedden achterin en een hefbed boven de cabine. Links naast de toegangsdeur bevindt zich een compacte keuken met gasfornuis, spoelbak en koelkast. Tegenover de keuken vinden we de badkamer bestaande uit toilet, wasbak en draaibare douchecabine. Voorin de camper bevindt zich nog een zitgroep bestaande uit een tweepersoonsbank en een ruime tafel.

De 700 MEG heeft eveneens enkele bedden achterin en een tweepersoons hefbed boven de cabine. Tussen de enkele bedden en de opbouwdeur vinden we de ruime badkamer met douche, toilet en wasbak. Tegenover de badkamer bevindt zich een hoekkeuken met gasfornuis, spoelbak en grote koelkast. De zitgroep voorin bestaat uit een tweepersoonsbank in de rijrichting, een bankje langs de zijwand en een ruime tafel.

De Knaus L!ve I 900 LEG is het grootste model in deze serie. Ook hier vinden we enkele bedden achterin en een hefbed boven de cabine. Voor de slaapkamer is een ruime badkamer gecreëerd met een aparte douche- en toiletruimte. Tegenover de toegangsdeur bevindt zich de keuken, met spoelbak, gasfornuis en koelkast. De ruime zitgroep voorin bestaat uit twee tweepersoons banken en een grote vrijstaande tafel.

650 MEG

700 MEG

900 LEG

Live I: De Opvallende

De Knaus L!ve I integraal camper inspireert met zijn dynamische uitstraling en opvallende voorkant. Het krachtige exterieur wordt nog extra versterkt door een aantal handige details waaronder de achterlichtdrager met CATEYE evolution achterlichten.

Het interieur valt op door het open ruimconcept, waardoor het oog ronddwaalt van de ene highlicht naar de andere. Het stijlvolle interieurdesign, de ruime keuken en de sfeerverlichting: in de L!ve I klopt elk detail!

Knaus L!ve I integraal camper kopen?

Is deze Knaus L!ve I de ideale integraal camper voor u? Neem dan nu snel contact op met onze verkoop adviseurs! Zij kunnen u alles vertellen over dit model van Knaus en kunnen u helpen om de camper zo samen te stellen dat het volledig voldoet aan uw wensen.