Campers uit voorraad leverbaar!

Bij Mobiledrôme & Partners kunt u nu terecht voor nieuwe campers, die we snel uit voorraad kunnen leveren. Wees er wel snel bij nu het nog kan! Door de grote populariteit van campers is het momenteel lastig om aan een nieuwe camper te komen. Maar door slim in te kopen hebben wij nu een aardig aanbod welke u zelf kunt bezichtigen in onze showroom.

Verschillende modellen van alleen maar topmerken!

Wij hebben nog een aantal campers op voorraad van de volgende merken: Bürstner, Dethleffs, Hymer, Knaus & Weinsberg. Dat zijn dus alleen maar de beste camper merken! Kijk daarom nu snel of de camper van uw dromen nog in onze showroom staat.

Bürstner campers

Dethleffs campers

Hymer campers

Knaus campers

Weinsberg campers

Wilt u weten welke camper uit voorraad bij u past?

Kom dan nu naar onze camper showroom in Oud-Gastel (bij Roosendaal) of neem nu contact op met een van onze verkopers! Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de betreffende modellen én kunnen u helpen bij het vinden van de ideale camper voor u. Alle genoemde modellen kunnen nog in 2022 geleverd worden. U kunt contact opnemen via ons contactformulier, door te bellen naar 0165-570627 (tijdens openingsuren) of mail naar info@mobiledrome.nl.

Wilt u uw nieuwe camper ook voorzien van extra accessoires? Geen enkel probleem! In ons eigen Techno Center kunnen wij alle accessoires op- of inbouwen, zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Zo kunt u al snel met een gerust hart op vakantie met uw nieuwe camper uit voorraad!

Campers uit voorraad leverbaar, campers snel leveren

Campers uit voorraad extra snel leverbaar

In het bovenstaande overzicht ziet u welke campers er momenteel in onze showroom staan. Wat is het voordeel van een camper uit voorraad kopen? Snelle levering!

De ontwikkelingen in de markt hebben ertoe geleidt dat de camper merken niet op korte termijn bestelde campers kunnen produceren. Dit zorgt voor lange wachttijden als u een camper wilt bestellen. Bij aankoop van een camper uit voorraad kunnen we meestal binnen enkele weken leveren!

Staat uw drôme camper al in onze showroom? Wees er dan snel bij en zorg dat u de trotse eigenaar wordt van de camper van uw dromen!