Adria Compact Plus: compact én van alle gemakken voorzien

Adria Compact Plus: compact én van alle gemakken voorzien

Een aantal jaren geleden is de Adria Compact Plus SL op de eerste dag van de Caravana in Leeuwarden door het publiek uitgeroepen tot NKC Kampeerauto van het Jaar 2016 in de categorie half-integraal. Vooral het compacte formaat, in combinatie met de vele voorzieningen die deze camper biedt, werd geroemd. Ontdek nu ook deze perfecte combinatie in onze showroom. Hier vindt u altijd de nieuwste versie van deze topper.

Ontdek de verschillende varianten van de Adria Compact Plus

De Adria Compact Plus camper is bij Mobiledrôme & Partners is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: de SL-, DL- en SP-indeling. De SL-variant biedt veel ruimte voor twee personen en beschikt over twee vaste bedden. De DL variant heeft een vast tweepersoonsbed met daarboven twee opklapbedden. De SP-variant heeft een groot driepersoons bed en een ruime zithoek. Zo is er in deze Adria camper ruimte genoeg voor iedereen.

Kom alle varianten bekijken!

Deze en nog vele andere varianten van de Adria Compact Plus camper zijn te bewonderen in onze showroom in Oud Gastel. Ook vindt u hier verschillende kampeermiddelen van vele andere hoogwaardige merken, zoals Bürstner. Heeft u algemene vragen over onze producten of onze dienstverlening? Bel dan naar 0165-570625 of stuur een e-mail naar verkoop@mobiledrome.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.